ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/5/21

Ενημέρωση Μελών από την ΠΟΠ ΕΚΑΒ

 

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Από: Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ

Τηλ:2310 566946  FAX 2310 512302

ΚΙΝ:6972727007

AM.7024/2002 ΑΦΜ 099907587

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  25/5/2021

 

Ενημέρωση Μελών

Αγαπητοί Συνάδελφοι σε συνέχεια των ενεργειών μας για την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας σας ενημερώνουμε:

Το Σάββατο 22/5/2021 η Ε.Ε της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ Βεσυρόπουλο Απόστολο.

Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση συζητήσαμε και αναπτύξαμε στον υπουργό την αναγκαιότητα για την χορήγηση της Δαπάνης για την 24ώρη ετοιμότητα των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ . Συζητήσαμε τους τρόπους που θα αρθεί αυτή η αδικία για το σύνολο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και ευελπιστούμε πως μέχρι τέλους του έτους θα  υπάρξουν θετικά για όλους μας αποτελέσματα.

Επίσης αναπτύξαμε στον Υπουργό  την αναγκαιότητα της άμεσης μονιμοποίησης όλου του Επικουρικού προσωπικού του ΕΚΑΒ στις θέσεις που ήδη κατέχουν, μιας και εκ των πεπραγμένων οι συνάδελφοι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως χωρίς την συνδρομή και μονιμοποίηση των επικουρικών συναδέλφων που εργάζονται στο ΕΚΑΒ, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία όλων των παραρτημάτων του ΕΚΑΒ  στη χώρα.

Τέλος καταθέσαμε υπόμνημα στο Υπουργό για την άρση της αδικίας που σήμερα συντελείται όσον αφορά τις αμοιβές για τις Εκτός Έδρας Μετακινήσεις του επικουρικού προσωπικού . Στο υπόμνημα μεταξύ άλλων τεκμηριώνουμε τους τρόπους βάση των οποίων θα ενταχθούν και οι επικουρικοί συνάδελφοι στις εκτός έδρας αμοιβές των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ

 

Με εκτίμηση

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Πηγή: popekab.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews