ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/5/21

Πρόεδρος Σωματείου ΕΚΑΒ Θεσσαλίας: Η ηλικία των νοσούντων από covid πλέον είναι από 45 ως 55 ετών

 

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ στη Λάρισα Γ. Γούλας: Η ηλικία των νοσούντων από covid πλέον είναι από 45 ως 55 ετών

larisanew.gr

18/05/2021

 

Σταθερός παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων και των περιστατικών κορονοϊού που καλείται καθημερινά να διεκπεραιώσει το ΕΚΑΒ σε Λάρισα και Μαγνησία το τελευταίο διάστημα, ενώ μειώθηκε δραματικά ο αριθμός στη Δυτρική Θεσσαλίας, σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Αυτά επισήμανε στη Θεσσαλία τηλέοραση ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας, τονίζοντας ακόμη ότι πλέον οι ηλικίες που χρήζουν νοσηλείας λόγω κορονοϊού, είναι από 45 έως 55 ετών. Η ηλικία των νοσούντων έχει πέσει σε σχέση με το δεύτερο κύμα, σημείωσε ο κ. Γούλας και αυτό οφείλει να μας κάνει όλους ιδιαίτερα προσεκτικούς, ώστε να μη χακλλαρώσουμε και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εξακολουθούν να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας φορώντας τις σχετικές στολές, όταν καλούνται να μεταφέρουν περιστατικά covid, παρά το γεγονός ότι πλέον έχουν εμβολιαστεί , ενώ ορισμένοι είχαν νοσήσει στο δεύτερο κύμα.

thessaliatv.gr

Πηγή: larisanew.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews