ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/5/21

Κύπρος: «Η μάχη με τον κορωνοϊό έχει απώλειες… αλλά θα τα καταφέρουμε». Διασώστης συγκινεί και στέλνει ηχηρό μήνυμα μέσω της CT

 

Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου 2021

EKABNews


«Η μάχη με τον κορωνοϊό έχει απώλειες… αλλά θα τα καταφέρουμε». Διασώστης συγκινεί και στέλνει ηχηρό μήνυμα μέσω της CT

cyprustimes.com

2/5/2021

Ακόμη ένα Πάσχα με πανδημία, δυσκολίες και μεγάλη μάχη κατά του κορωνοϊού – Στα πόστα τους δίπλα στους πολίτες τα πληρώματα ασθενοφόρων – Ηχηρό μήνυμα μέσω της Cyprus Times στέλνει διασώστης προς το κοινό, αλλά και όσους βρίσκονται στη πρώτη γραμμή

Ημέρες Πάσχα… εν μέσω πανδημίας για ακόμη μία χρονιά και οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται στο καθήκον, δίπλα στον πολίτη.

Η μάχη με τον αόρατο εχθρό συνεχίζεται, με τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής να παλεύουν με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει για να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή τους. Την ίδια ώρα εκατοντάδες ασθενείς στα Νοσηλευτήρια, δίνουν τον δικό τους αγώνα για να βγουν νικητές.

Το δικό του συγκινητικό μήνυμα προς το κοινό και τους συναδέλφους του, στέλνει μέσω της Cyprus Times ο διασώστης Πληρώματος Ασθενοφόρων, Μιχάλης Βεντούρας.

Η μάχη έχει απώλειες… αλλά θα τα καταφέρουμε!

Οι βάρδιες είναι συνεχόμενες… είμαστε κουρασμένοι, αλλά είναι καθήκον μας και είμαστε πιστοί σε αυτό και το κάνουμε για το κοινό καλό και την δημόσια υγεία, λέει ο Μιχάλης.

 

Και συνεχίζει…

«Η εποχή που ζούμε και η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως έχουμε πίστη.

Τα περιστατικά έχουν αυξηθεί, έχουμε πίεση, αλλά δεν σκεφτήκαμε ούτε λεπτό να τα παρατήσουμε, γιατί είμαστε για αυτό τον σκοπό δίπλα στον συνάνθρωπο μας για να παρέχουμε την σωστή προνοσοκομειακή φροντίδα.

Είμαστε συνεχώς στο καθήκον και δίπλα στους πολίτες…

Μακριά από τις οικογένειες μας τώρα που είναι γιορτές, άλλοι μάλιστα είναι ξενιτεμένοι από την πατρίδα τους. Για εμάς δεν υπάρχουν ούτε γιορτές, ούτε αργίες είμαστε εκεί 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την βδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο.

Η μάχη με τον κορωνοϊό έχει απώλειες σίγουρα… Όμως είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε ελπίδα και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους μας, την κ. Ριάνα Κωνσταντίνου που είναι δίπλα μας και στους συναδέλφους όλους θέλω να πω ότι πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και την υπομονή μας στις δύσκολες στιγμές και ότι είμαστε δυνατοί, θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε νικητές.

Πηγή: cyprustimes.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews