ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/6/21

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ για τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου στις 23.06.2021

 

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Στις 23 Ιουνίου ψηφίζουμε εκπρόσωπο εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο δεν είναι μια απλή εθιμοτυπική διαδικασία ούτε πασαρέλα υποψηφίων. Είναι μια θεσμική κατάκτηση και αποτελούν την ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ σου ΔΥΝΑΜΗ στο να επιλέγεις δυνάμεις και πρόσωπα που εκτιμάς ότι υπηρετούν τα δικαιώματα των εργαζομένων με τόλμη, αποφασιστικότητα, διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Η συμμετοχή αιρετών μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο διασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ διοικητικών πρακτικών και κοινωνικής δικαιοσύνης, προωθεί την αρχή των ίσων ευκαιριών και συνδιαμορφώνει το ύφος και το ήθος λειτουργίας των συλλογικών αυτών οργάνων.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews