ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/6/21

Η ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ (Ε.Σ.Κ.Ε. ΕΚΑΒ) για τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου στις 23.06.2021

 

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ (Ε.Σ.Κ.Ε. ΕΚΑΒ)

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ (07:00-17:00) ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου καλούμαστε να εκλέξουμε τους δύο αιρετούς εκπροσώπους μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε δείγματα γραφής στο ΕΚΑΒ, μέσα από κορυφαίους ρόλους στα πρωτοβάθμια σωματεία του χώρου μας, μέσα από τις ομοσπονδίες (ΠΟΠ ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ). Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, να διεκδικούμε και να παλεύουμε για την δημοκρατία, την ισονομία και τα δικαιώματα των εργαζομένων, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις. Όλοι μαζί ενωμένοι πορευόμαστε σε ένα δύσκολο δρόμο αλλά με εντιμότητα και διαφάνεια.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews