ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/6/21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Υ.Σ. ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΙΣ 23.6.2021

 

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

EKABNews

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αθήνα 10/06/2021

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου και από 07:00 έως 17:00 θα πραγματοποιηθεί εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των μόνιμων υπαλλήλων καθώς και δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Παραρτημάτων του Ε.Κ.Α.Β. στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

Κατά την προσέλευση στην κάλπη οι ψηφοφόροι πρέπει απαραίτητα  να προσκομίσουν Υπηρεσιακή Ταυτότητα ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Επίσης οι ψηφοφόροι θα πρέπει να φέρουν ατομικά μέτρα προστασίας για Covid-19, στυλό και αποδεικτικό εμβολιασμού ή αποτέλεσμα self test όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και  σε οποιοδήποτε  Παράρτημα του ΕΚΑΒ βρεθούν. Για τους υπηρετούντες εκτός της έδρας του Παραρτήματος προβλέπετε η συμμετοχή τους με την διαδικασία της επιστολικής ψήφου. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

Η εκλογική διαδικασία στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ θα ξεκινήσει στις 07:00 και θα λήξει στις 17:00 και θα διεξαχθούν σε δύο (2) εκλογικά τμήματα στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ.

Οι συνδυασμοί κατά αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

Α. ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ (Ε.Σ.Κ.Ε. ΕΚΑΒ)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

Β. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΙΔΑΧ)

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΔΑΧ ΕΚΑΒ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΑΧ ΕΚΑΒ

 

Ο Πρόεδρος     Ο Γραμματέας   Ο  Υπεύθυνος επιστολικής ψήφου

 

Λάζαρης Κωνσταντίνος   Παπαδάκης Δημήτριος  Φίλης Κωνσταντίνος

Δείτε στο EKABNews

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 23.6.2021

Στις 23 Ιουνίου οι εκλογές για την ανάδειξη των 2 αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, 2/6/2021

Πίνακες υποψηφίων (μονίμων και ΙΔΑΧ) για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, 21/07/2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews