ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/6/21

Συμμετοχή του ΕΚΑΒ στο 4ο Health IT Conference

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Συμμετοχή του ΕΚΑΒ στο 4ο Health IT Conference

ekab.gr

 

Ενόψει της διοργάνωσης του 4ου Health IT Conference με θέμα: Η Πληροφορική Υγείας σε περίοδο Covid-19, η ΟΔΙΚ – ΕΚΑΒ συμμετέχει στο συγκεκριμένο συνέδριο με παρουσίαση με τίτλο: “Πληροφοριακό σύστημα της ΟΔΙΚ-ΕΚΑΒ επιχειρησιακής διαχείρισης Νοσοκομείων και δυνάμεων του ΕΚΑΒ κατά την πανδημία του Sars-Cov-2” και ομιλήτρια την κα. Κουβλάκη Μαρία, Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής, Τμήμα Πληροφορικής, Δ/νση Οργάνωσης & Συντονισμού, ΕΚΑΒ.

Παράλληλα με τη συμμετοχή μας στο 4ο Health IT Conference η ΟΔΙΚ – ΕΚΑΒ συμμετέχει και στα βραβεία Healthcare Business Awards  με στόχο την προβολή του οργανισμού και την παρουσίαση της συμβολής του ΕΚΑΒ στην αντιμετώπιση της πανδημίας αξιοποιώντας την τεχνολογία.

Περισσότερα για το συνέδριο εδώ

 

Πηγή: ekab.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews