ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/21

Πίνακες τελικής μοριοδότησης με αναγωγή ανά ειδικότητα ειδικευμένων Ιατρών κλάδου ΕΣΥ του Ε.Κ.Α.Β. για την υπ΄αρίθμ. πρωτ. 41547/11-09-2018 Απόφαση- Προκήρυξη του Ε.Κ.Α.Β. (ΑΔΑ: 6ΠΓΥΟΡ1Π-2ΝΗ)


Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Πίνακες τελικής μοριοδότησης με αναγωγή ανά ειδικότητα ειδικευμένων Ιατρών κλάδου ΕΣΥ του Ε.Κ.Α.Β. για την υπ΄αρίθμ. πρωτ. 41547/11-09-2018 Απόφαση- Προκήρυξη του Ε.Κ.Α.Β. (ΑΔΑ: 6ΠΓΥΟΡ1Π-2ΝΗ)

ekab.gr

08/06/2021

 

Πίνακες τελικής μοριοδότησης με αναγωγή ανά ειδικότητα ειδικευμένων Ιατρών κλάδου ΕΣΥ του Ε.Κ.Α.Β. για την υπ΄αρίθμ. πρωτ.  41547/11-09-2018 Απόφαση- Προκήρυξη του Ε.Κ.Α.Β. (ΑΔΑ: 6ΠΓΥΟΡ1Π-2ΝΗ).

Εντός αποκλειστικής προθεσμίας μιας (1) εβδομάδας από την ανάρτηση του Τελικού Πίνακα Μοριοδότησης, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν εγγράφως τις ενστάσεις τους μέσω Ηλεκτρονικής αποστολής, Εmail, στη διεύθυνση ekab@ekab.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς (ΚΟΥΡΙΕΡ), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην Γραμματεία Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ του Ε.Κ.Α.Β. στην παρακάτω Διεύθυνση:

«Τέρμα Οδού Υγείας & Μεσογείων, Τ.Κ.11527, ΑΘΗΝΑ (1ος όροφος )»

Η εμπρόθεσμη κατάθεση της έγγραφης ένστασης κατά του Τελικού Πίνακα Μοριοδότησης εντός της αποκλειστικής προθεσμίας της μιας (1) εβδομάδας, αποδεικνύεται, κατά περίπτωση, από την φέρουσα σήμανση του ταχυδρομείου, της συστημένης επιστολής ή τον αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης της ένστασης.

Η ένσταση απευθύνεται στην Γραμματεία Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ του Ε.Κ.Α.Β. με την αναφερόμενη ένδειξη:

 «ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ……»

Στη συνέχεια θα εφαρμοστεί η διαδικασία των συνεντεύξεων όπως προβλέπεται στην  απόφαση  του Υπουργού Υγείας Γ4α/Γ.Π.οικ.4044/17-01-2018 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ. τ.Β΄116/23-01-2018.

A) ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: “ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ

Σύνδεσμος προς τον πίνακα 1


Β) ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: 2 ΘΕΣΕΙΣ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ με εξειδίκευση στη ΜΕΝΝ για τις ανάγκες Κινητής Μονάδας Νεογνών

Σύνδεσμος προς τον πίνακα 2


Πηγή: ekab.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews