ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/6/21

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου στην εκπομπή «7/100» της TV100, Βίντεο

 

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Πρ. ΕΚΑΒ: Οι ανάγκες της Χαλκιδικής θα καλυφτούν με προσωπικό από τη Θεσσαλονίκη

thestival.gr

 

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου  μίλησε στην εκπομπή “Επτά τοις εκατό” της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 για την κάλυψη της Χαλκιδικής τη θερινή περίοδο από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Ο κ. Παπαευσταθίου ανέφερε πως: «Διαχρονικά δεν είναι καλή η κατάσταση στην Χαλκιδική σε ότι αφορά την στελέχωση του ΕΚΑΒ. Σε σχέση με πέρσι έχουμε ενισχυθεί με 11 επιπλέον άτομα επικουρικό προσωπικό. Αυτοί θα μας δώσουν τη δυνατότητα να καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τον τομέα των Μουδανίων, σε 24ωρη βάση τον Άγιο Νικόλαο σε συνεργασία με τον τομέα της Θεσσαλονίκης, ενώ θα καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τον τομέα του Πολυγύρου».

Είπε επίσης ότι: ”Υπάρχει σχεδιασμός για την δημιουργία αυτόνομης μονάδας του ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική. Έχουμε εισηγηθεί την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού που θα αφορά 40 με 45 άτομα”.

Όπως είπε ο κ. Παπαευσταθίου, «Από τις 15 Ιουνίου ξεκινάμε την πιλοτική λειτουργία κινητής μονάδας ΕΚΑΒ με γιατρό από την περιοχή του Αγίου Νικολάου. Αυτή θα δραστηριοποιηθεί τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οπότε και εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Εξήγησε ότι: «Το καλοκαίρι θα ενισχυθεί το ΕΚΑΒ με μετακίνηση προσωπικού που προέρχεται κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και παραρτήματα που μπορούν να επιτρέψουν τη μετακίνηση προσωπικού, ώστε να διατηρείται η επιχειρησιακή τους δυνατότητα. Θα καλυφθεί σε 24ωρη βάση και η περιοχή της Κασσανδρείας ενώ θα ενισχυθεί και το Παλαιοχώρι».

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου στην εκπομπή «7/100» της TV100 – 050621

tv100-fm100 press

 
5 Ιουν 2021Πηγή: thestival.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews