ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/6/21

Εύσημα Κέλλα στο ΕΚΑΒΔευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

EKABNews


Εύσημα Κέλλα στο ΕΚΑΒ
tinealarissa.gr
13/06/2021

Εκτός επίσημου προγράμματος η συνάντηση του προέδρου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Γιάννη Γούλα με τον αν. Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και για αυτό “φρόντισε” και ο Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ενημέρωσε τον αν. Υπουργό Υγείας τόσο για την επανεκλογή του Γιάννη Γούλα στην διοίκηση του Σωματείου, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την σημαντική προσφορά των ανθρώπων του ΕΚΑΒ καθ΄όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Στο πρόσωπο, μάλιστα, του συνδικαλιστή, οι δύο πολιτικοί συνεχάρησαν το σύνολο των εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας για την αυταπάρνηση και την υποδειγματική δουλειά, η οποία καλύπτει με επάρκεια, επαγγελματισμό και συνέπεια τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Πηγή: tinealarissa.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews