ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/6/21

Μυτιλήνη: Την συνδρομή του Δημάρχου, για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων ζήτησε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ

 

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Συνάντηση Κύτελη Ροϊλού

emprosnet.gr

11/06/2021 - 17:10

 

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συναντήθηκε σήμερα με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου και τον Διοικητή του Βοστάνειου Νοσοκομείου, Γιώργο Καμπούρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για μία σειρά θεμάτων που αφορούν την Υγεία, αλλά και με αφορμή την επίσκεψη των κκ Ροϊλού και Παπαευσταθίου στη Λέσβο για το 5ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Τραύματος στις 12 & 13 Ιουνίου, στο οποίο προσκλήθηκε και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, με την ιδιότητα και του γιατρού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα Κέντρα Υγείας του Δήμου, καθώς αντιμετωπίζουν σειρά σοβαρών προβλημάτων και ελλείψεων σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, προβλήματα τα οποία κατέδειξε ο Δήμαρχος στον κ. Ροϊλό. Ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, αφού άκουσε με προσοχή τον Δήμαρχο, δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα το συντομότερο δυνατό.

Χώρος για το ΕΚΑΒ

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ζήτησε την συνδρομή του Δημάρχου, για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες του Δήμου. Το ΕΚΑΒ φιλοξενείται αυτή τη στιγμή σε χώρο μη ικανοποιητικό για τις ανάγκες των πολιτών.

Ο Δήμαρχος θεώρησε αναγκαία και απαραίτητη τη συνεργασία του ΕΚΑΒ με το Δήμο Μυτιλήνης και δεσμεύτηκε για την εξεύρεση χώρου εγκατάστασης του προσωπικού και του στόλου του ΕΚΑΒ, σε σημείο προσβάσιμο για τα επείγοντα περιστατικά.

Πηγή: emprosnet.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews