ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/6/21

Μ. Βρετανία - Οι Επιθέσεις στους Διασώστες αυξάνονται: Κάμερες στα Πληρώματα Ασθενοφόρων στο Ντέβον

 

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Η Βρετανία, Οι Επιθέσεις Στους Διασώστες Αυξάνονται: Κάμερες Στα Πληρώματα Ασθενοφόρων Στο Ντέβον

emergency-live.com

 

Οι κάμερες με στολές πληρώματος ασθενοφόρων αποτελούν απάντηση στην απότομη αύξηση των επιθέσεων στα πληρώματα ασθενοφόρων στη νοτιοδυτική Αγγλία

Ο Νοτιοδυτικός Ασθενοφόρο Το Service NHS Foundation Trust (SWASFT) προωθεί την πρωτοβουλία σε όλα τα πληρώματά του Devon, Cornwall & Isles of Scilly, Dorset, Somerset, Bristol, Wiltshire και Gloucestershire.

Οι κάμερες θα χρησιμοποιηθούν από αυτό το καλοκαίρι για τρία χρόνια και θα μπορούσαν να παρέχουν κρίσιμα στοιχεία για τη δίωξη των παραβατών

Εργαζόμενοι ασθενοφόρων σε όλη την περιοχή ανέφεραν 1,917 περιστατικά βίας και επιθετικότητας από ασθενείς και άλλα μέλη του κοινού κατά τους 12 μήνες έως τις 23 Μαΐου 2021.

Σε αυτά περιλαμβάνονται 588 περιστατικά λεκτικής κακοποίησης, 474 περιστατικά επιθετικής συμπεριφοράς και 345 σωματικές επιθέσεις και αντιπροσωπεύουν αύξηση 38%, σε σύγκριση με 1,387 περιστατικά που αναφέρθηκαν κατά το προηγούμενο έτος.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός εθνικού έργου που δοκιμάστηκε στο Λονδίνο και τη Βορειοδυτική.

Κάμερες; Μια απάντηση στο «Υψηλό και αυξανόμενο επίπεδο απαράδεκτης συμπεριφοράς»

Παραϊατρικό Ο Μάικ Τζόουνς, επικεφαλής της μείωσης της βίας, της εμπιστοσύνης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να παρέχουμε κάμερες που φοριούνται στο σώμα για την καλύτερη προστασία όλων των πληρωμάτων μας σε όλη τη Νοτιοδυτική Δύση.

«Δυστυχώς, οι άνθρωποι μας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ένα υψηλό και αυξανόμενο επίπεδο απαράδεκτης συμπεριφοράς, ενώ προσπαθούν να παρέχουν επείγουσα περίθαλψη στους ασθενείς. Αυτό έχει βαθύ και διαρκή αντίκτυπο σε αυτούς, τους συναδέλφους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Ελπίζουμε ότι αυτές οι κάμερες θα αποτρέψουν πολλούς από την κακοποίηση των ανθρώπων μας και γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν στη δίωξη εκείνων που προκαλούν βλάβη.

«Θα πρέπει επίσης να κάνουν τα πληρώματά μας να αισθάνονται ασφαλέστερα στη δουλειά και να μπορούν να το κάνουν θέσεις εργασίας χωρίς φόβο επίθεσης.

"Σεβαστείτε τους ανθρώπους μας και βοηθήστε τους να σας βοηθήσουν."

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε στην ομιλία της Βασίλισσας στις 11 Μαΐου ότι προστατεύει τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διπλασιάζοντας τη μέγιστη ποινή για επίθεση σε άτομα στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης από 12 μήνες σε 2 χρόνια.

Πηγή: emergency-live.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews