ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/6/21

Δήμαρχος Βισαλτίας Αθ. Μασλαρινός: «Δεν κλείνει ο σταθμός ΕΚΑΒ της Νιγρίτας», Βίντεο

 

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Αθ. Μασλαρινός: «Δεν κλείνει ο σταθμός ΕΚΑΒ της Νιγρίτας» (Βίντεο)

nfonews24.gr

 

Δημοσιεύτηκε από Ζωή Χειμωνίδου στις 12/06/2021

Μία φήμη που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, έφερε αναστάτωση στους κατοίκους του Δήμου Βισαλτίας.

Η φήμη ότι πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία του σταθμού ΕΚΑΒ της Νιγρίτας, που στεγάζεται στην Τερπνή, κοινώς να κλείσει οριστικά, προκάλεσε πλήθος σχολίων, αλλά και τη σχετική ανησυχία.

Το Infonews24 επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό για το θέμα, με τον ίδιο να δηλώνει κατηγορηματικά πως πρόκειται για φημολογία κι όχι για αλήθεια, ενώ εξέφρασε την εξής απορία: «Είναι κάτι που γίνεται κάθε χρόνο και δεν ξέρω γιατί ξεκίνησε αυτή η φήμη και μάλιστα από ανθρώπους που γνωρίζουν το πώς λειτουργεί το ΕΚΑΒ. Η βάση του ΕΚΑΒ Νιγρίτας, που στεγάζεται στην Τερπνή, δεν πρόκειται να ανασταλεί, δηλαδή να κλείσει. Είναι κάτι που γίνεται κάθε χρόνο τους θερινούς μήνες, δεν είναι μόνο φέτος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η φήμη δεν ‘διασκορπίστηκε’ τις προηγούμενες χρονιές».

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κάθε καλοκαίρι, επειδή οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν τις άδειες που δικαιούνται, η εξυπηρέτηση γίνεται από τον κεντρικό σταθμό του ΕΚΑΒ της πόλης των Σερρών για όλο το νομό και πως μόλις τελειώσει η διαδικασία, οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Μασλαρινό, ο συγκεκριμένος σταθμός του ΕΚΑΒ όχι μόνο δεν πρόκειται να κλείσει, αλλά αντίθετα θα ενισχυθεί, με βάση και τις δεσμεύσεις των αρμοδίων:

«Το ΕΚΑΒ όχι μόνο παραμένει, αλλά από τον Περιφερειάρχη έχουμε και δέσμευση ότι το επόμενο διάστημα θα φροντίσουν να το ενισχύσουν με προσλήψεις που θα κάνουν στην υγεία. Το ΕΚΑΒ είναι από τις πιο σημαντικές δομές που οι εργαζόμενοί του σώζουν ζωές. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε αυτό, όπως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το γεγονός ότι κάποια χωριά είναι πολύ απομακρυσμένα από το κέντρο του Δήμου μας, όπως για παράδειγμα η Ευκαρπία και η Τριανταφυλλιά. Όμως από την άλλη πρέπει να δούμε ότι σε αυτήν την ακτίνα υπάρχουν και τρία Κέντρα Υγείας για πιο άμεση επέμβαση για κατεπείγοντα περιστατικά, που ναι μεν δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά βοηθά. Τα Κέντρα Υγείας Στρυμονικού, Νιγρίτας και Μαυροθάλασσας που είναι στην ευθεία θα μας εξυπηρετήσουν έως ότου να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στη βάση τους».

Αθ. Μασλαρινός: «Δεν κλείνει ο σταθμός ΕΚΑΒ της Νιγρίτας» (12/06/2021)

Info news24

12 Ιουν 2021


Πηγή: nfonews24.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews