ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/6/21

ΠΟΕΔΗΝ: Δεν δεχόμαστε Ηλεκτρονική Ψηφοφορία στην Εκλογή Αιρετών Εκπροσώπων. Καλούμε τις Παρατάξεις, μεμονομένους υποψήφιους να αποσύρουν τις υποψηφιότητες όπου αποφασίζεται.

 

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΞΕΙΣ, ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ.

 

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ δεν δεχόμαστε εκλογή αιρετών εκπροσώπων σε Όργανα, Διοικήσεις, σε Υπηρεσιακά Συμβούλια και όπου αλλού με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Αλλοιώνεται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και οι εργαζόμενοι θα αντιμετωπίζουν κάθε φορά τις πιέσεις και τη στοχοποίηση της Διοίκησης.

Με πρόσχημα την πανδημία δεν θα δεχθούμε ορισμό αιρετών εκπροσώπων από τις Διοικήσεις μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αφού μπορούν να την ελέγξουν.

Είναι υποκρισία να επικαλούνται την πανδημία την ώρα που έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα. Δεν αντέχουν τον κοινωνικό έλεγχο. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία στα όργανα Διοίκησης και των Υπηρεσιακών Συμβουλίων είναι προπομπή περαιτέρω περιορισμού των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Δεν την δεχόμαστε.

Καλούμε τις παρατάξεις να αποσύρουν τα ψηφοδέλτια καθώς επίσης και τους μεμονωμένους υποψηφίους σε εκλογές που διεξάγονται με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Δεν συμμετέχουμε σε εκλογές παρωδία.

Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν ληφθεί από την ΑΔΕΔΥ και άλλες ομοσπονδίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Πηγή: poedhn.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews