ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/21

Σε… «καραντίνα» το υπουργείο Υγείας από την ανακοίνωση των προνομίων

 

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Σε… «καραντίνα» το υπουργείο Υγείας από την ανακοίνωση των προνομίων

healthreport.gr

 

Ερωτήματα προκάλεσε η απουσία του υπουργείου Υγείας από την παρουσίαση των προνομίων στους νέους

Αίσθηση αλλά και συζητήσεις προκάλεσε η απουσία εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από την κυβέρνηση του ειδικού προγράμματος για τους νέους με την προπληρωμένη κάρτα προνομίων αξίας 150 ευρώ.

Ενώ το υπουργείο Υγείας είναι το υπουργείο που εμπλέκεται άμεσα στο θέμα της πανδημίας και των εμβολιασμών, δεν παρέστη κανένας υπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου όπου έγινε και η παρουσίαση.

Και βέβαια η απουσία αυτή αποτέλεσε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γελούν χαιρέκακα, όσοι εδώ και καιρό υποστηρίζουν ότι έχει παραγκωνιστεί το υπουργείο Υγείας από τη διαχείριση της πανδημίας.

Για την ιστορία, στη παρουσίαση παραβρέθηκαν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Πηγή: healthreport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews