ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/6/21

Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας: Οι απινιδωτές σε δημόσιους χώρους σώζουν ζωές!

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

EKABNews


Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ: Οι απινιδωτές σε δημόσιους χώρους σώζουν ζωές!

enimerosi.com

21/06/2021

 

Με αφορμή την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Έρικσεν, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας κάνουν έκκληση προς την Πολιτεία και τους Δήμους για προμήθεια απινιδωτών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή ένα ακόμα παράδειγμα, αυτό του ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν που έχασε τις αισθήσεις του συνεπεία ανακοπής καρδιάς κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας ζητάει την άμεση ευαισθητοποίηση της πολιτείας και των Δήμων Κεντρικής, Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας για την αγορά και τοποθέτηση αυτομάτων εξωτερικών απινιδωτών (aed).

Το Σωματείο, σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Χρήστος Κυπριώτης και ο γραμματεάς Γεράσιμος Ροδίτης, τονίζει: «Τα χέρια μας σε συνεργασία με τον απινιδωτή και τη σωστή εκπαίδευση μπορούν να σώσουν μια ζωη!

Ζητάμε την άμεση ευαισθητοποίηση σας στο θέμα και παραμένουμε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε συνεργασία και βοηθεια!

Στην ανακοπή καρδιάς δεν υπάρχει χρόνος αναμονής παρά μόνο ταχείας αντίδρασης...».

Πηγή: enimerosi.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews