ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/21

Μ. Χατζηγιαννάκης: Άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς ΕΚΑΒ ο Δήμος Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας ΆνναςΤρίτη, 8 Ιουνίου 2021

EKABNews


Μ. Χατζηγιαννάκης: Άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς ΕΚΑΒ ο Δήμος Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας
syriza.gr
8/6/2021

Από τον Δεκέμβριο του 2019, προ ακόμα της πανδημίας της Covid-19, οι βουλευτές Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχουμε ζητήσει τρεις φορές μέσω ερωτήσεων στη βουλή ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας, για το τι μέλλει γενέσθαι με τη λειτουργία του σταθμού ΕΚΑΒ στο Μαντούδι, ο οποίος παραμένει ακόμα ανενεργός. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμιά απάντηση.
Για το ίδιο θέμα, πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει και οι βουλευτές του νομού που ανήκουν στην κυβερνητική πλειοψηφία, λαμβάνοντας από τον περασμένο Γενάρη τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι η στελέχωση του νέου σταθμού ΕΚΑΒ στη βόρεια Εύβοια θα προχωρήσει άμεσα. Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας έχουν κάνει εδώ και πολλούς μήνες ό,τι περνάει από το χέρι τους, υλοποιώντας από την πλευρά τους όλα όσα έχουν συμφωνήσει με την Πολιτεία, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα αφού ο σταθμός ΕΚΑΒ που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή τους δεν λειτουργεί ακόμα.
Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ότι φτάσαμε στην καλοκαιρινή περίοδο και το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου έχει μείνει με 2 άτομα πλήρωμα ασθενοφόρου. Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αρμόδια 5η ΥΠΕ συνεχίζουν να παίζουν κρυφτό, αφήνοντας για ένα και πλέον χρόνο χωρίς προνοσοκομειακή άμεση φροντίδα μια περιοχή με κακό οδικό δίκτυο, που το καλοκαίρι φιλοξενεί 45.000 ανθρώπους.
Καλούμε την κυβέρνηση της ΝΔ και τον υπουργό Υγείας να αναλάβουν έστω και με κραυγαλαία καθυστέρηση τις ευθύνες τους, να προχωρήσουν χωρίς άλλη καθυστέρηση στη στελέχωση του τοπικού ΚΥ με το απαραίτητο προσωπικό και να μεριμνήσουν για τη λειτουργία επιτέλους του τομέα ΕΚΑΒ στον δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Πηγή: syriza.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews