ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/6/21

Ένας νέος Απινιδωτής στο κέντρο της Χανιώτης

 

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

EKABNews


Ένας Νέος Απινιδωτής Στο Κέντρο Της Χανιώτης

halkidikinews.gr

 

Ένας απινιδωτής που αναμένεται να σώσει ανθρώπινες ζωές προσφέροντας πρώτες βοήθειες σε όποιον τις χρειαστεί, βρίσκεται πλεον στο κέντρο της Χανιώτης.

Η τοποθέτησή του πραγματοποιήθηκε σε μια λιτή τελετή, σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης μεταξύ των εθελοντών διασωστών και των κατοίκων της  Χανιώτης.

Η αγορά του απινιδωτή οφείλεται σε πρωτοβουλία 34 κατοίκων και φίλων της Χανιώτης με συντονιστή τους τον επιχειρηματία, Ιωάννη Κολοκυθά από τη Χανιώτη.

Πρωτοβουλία που είχε στόχο την κάλυψη της ανάγκης παροχής άμεσης βοήθειας στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού KIDS SAVE LIVES, Αναστάσιος Στεφανάκης ανέλαβε την ευθύνη λειτουργίας του απινιδωτή σε συνεργασία με τον γνωστό ιατρό της Χανιώτης, Γιώργο Κουτσούρα και την πιστοποιημένη διασώστρια, Αλέκα Πανταζίδου.

Η άμεση παροχή πρώτων βοηθειών ειδικά σε μία τουριστική περιοχή όπως είναι η Χανιώτη, αποτελεί σπουδαίο πλεονέκτημα για την τουριστική ανάπτυξη και μακάρι η πρωτοβουλία αυτή να βρει και άλλους μιμητές.
Πηγή: halkidikinews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews