ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/6/21

Κ. Μοχιανάκης: Για ποια κοινωνία μιλάς φίλε μου;


Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Κ. Μοχιανάκης: Για ποια κοινωνία μιλάς φίλε μου;

.parakritika.gr

23/06/2021

Μπήκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μετά από διασκέδαση σε μπάρ και τα έκαναν γιαλιά καρφιά απειλώντας ότι αν πεθάνει ο τραυματίας θα έχουν άσχημα αποτελέσματα γιατροί και προσωπικό δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά. Και δεν είχαν άδικο φίλε μου, ρωτάς το γιατί;

Εύκολη η απάντηση:

– Καταρχήν ήταν ο άνθρωπος τους που για να ξεχάσει τα προβλήματα του φρόντισαν να τον κεράσουν μερικά μπουκάλια ευγενών ποτών κάνοντας θερινό και το κατάστημα που επισκέφθηκαν για τους δικούς τους λόγους σπάζοντας και μερικά κεφάλια.

Και κατά δεύτερο φίλε μου…

– Αυτοί δεν μας πληρώνουν είμαστε υποχρεωμένοι γιατί εμείς δεν πληρώνουμε του φόρους μας.

– Γιατί αυτοί δεν το έχουν χτιστεί με τους φόρους τους , γιατί εμείς δεν πληρώνουμε φόρους.

– Γιατί αυτοί δεν κάνουν κουμάντο , γιατί δεν υπάρχουν διοικούντες.

– Γιατί απλά είμαστε υποχρεωμένοι για χίλια δυο και ακόμα περισσότερα.Είναι αυτοί που παίρνουν σε επιδοτήσεις πολλαπλάσια από αυτά που εμείς εισπράττουμε σε μισθούς.

Είναι αυτοί που έχουν δηλώσει για να εισπράττουν επιδοτήσεις την Κρήτη πολλαπλάσιες φορές , φαντάσου να είχαν κοντά την έρημο της Σαχάρας. Εχουν κοπάδια να θρέψουν όλη την ήπειρο και στην οικογένεια εισπράττουν ο καθένας και την δικιά του επιδότηση .Είναι αυτοί που επιβάλουν το νόμο της σιωπής και του τρόμου ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης οι κουμπάροι των μεγάλων γνωστών αγνώστων με τις μυθικές περιουσίες από τις πωλήσεις ευγενών χόρτων και όχι μόνο.

Είναι αυτοί που το 4Χ4 είναι το καμάρι τους το όπλο και το μαχαίρι η λεβεντιά τους και η απειλή ο διάλογος τους. Και εμείς απλοί θεατές του τρόμου της αποποινικοποίησης και της μείωση των ποινών. Και όμως εμείς η ρομαντικοί δεν θα σταματήσουμε να ελπίζουμε και να δίνουμε τον αγώνα μας για καλύτερη υγεία και παιδεία γιατί θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη θεραπεία σε αυτό το καρκίνωμα του τόπου μας , χωρίς να έχουμε την αυταπάτη ότι η κατάσταση θα αλλάξει εύκολα.

Ο Θεός βοηθός…

(ο κ. Κωνσταντίνος Μοχιανάκης είναι διασώστης στο Κ.Υ. Χάρακα και πρόεδρος των διασωστών Κ.Υ. στην Κρήτη)

Πηγή:.parakritika.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews