ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/6/21

Ενημέρωση για την συνάντηση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με τον Αν. υπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Facebook ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

5/6/2021

Στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας σύσκεψης στο Κ.ΕΠ.Υ. Ο.ΔΙ.Κ. ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Κοντοζαμάνης επισκέφτηκε το Γραφείο του Σωματείου μας όπου και μας ενημέρωσε για την πορεία των αιτημάτων μας προς το Υπουργείο.

Το Σωματείο μας είχε αποστείλει προτάσεις που είχε συντάξει με τον Νομικό μας Σύμβουλο από τις οποίες έγιναν δεκτές, η τροποποίηση του ν.4600 Περί Μεταθέσεων Προσωπικού Ε.Κ.Α.Β. και η εναρμόνιση του με τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και η εξίσωση των αμοιβών των Εκτός Έδρας του Επικουρικού Προσωπικού με το Μόνιμο. Μετά από έλεγχο θα προωθηθούν προς ψήφιση στη Βουλή.

Βρίσκεται στην τελική φάση μετατροπής η σύμβαση με τον ΔΑΑ Ελ. Βενιζέλος όπου αντί για χρηματική αμοιβή για τις Υπηρεσίες του Ε.Κ.Α.Β. θα μπορούμε να λαμβάνουμε ως αμοιβή καινούργια Ασθενοφόρα.

Επίσης μας ενημέρωσε το ερχόμενο διάστημα θα προκηρυχτούν θέσεις μόνιμου προσωπικού για το ΕΚΑΒ.

 


Facebook ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews