ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/21

Ο σχεδιασμός του ΕΚΑΒ για το φετινό καλοκαίρι στη Χαλκιδική

 

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Ο σχεδιασμός του ΕΚΑΒ για το φετινό καλοκαίρι στη Χαλκιδική

halkidikifocus.gr

6/6/2021

 

Πιλοτική λειτουργία κινητής μονάδας με γιατρό στον Άγιο Νικόλαο

Η πιλοτική λειτουργία κινητής μονάδας ΕΚΑΒ με γιατρό από την περιοχή του Αγίου Νικολάου μπαίνει σε λειτουργία από τις 15 Ιουνίου, η οποία θα δραστηριοποιείται τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οπότε και εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, μίλησε για το φετινό σχεδιασμό στην εκπομπή "Επτά τοις εκατό" της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης-TV100.

"Διαχρονικά δεν είναι καλή η κατάσταση στην Χαλκιδική σε ότι αφορά την στελέχωση του ΕΚΑΒ", παραδέχτηκε ο κ. Παπαευσταθίου. "Σε σχέση με πέρσι τα πληρώματα έχουν ενισχυθεί με 11 επιπλέον άτομα επικουρικό προσωπικό. Αυτοί θα μας δώσουν τη δυνατότητα να καλύπτουμε ας 24ωρη βάση τον τομέα των Μουδανιών, σε 24ωρη βάση τον Άγιο Νικόλαο και σε συνεργασία με τον τομέα της Θεσσαλονίκης, ενώ θα καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τον τομέα του Πολυγύρου", εξήγησε ο ίδιος.

Ακόμη γνωστοποίησε ότι για το καλοκαίρι θα ενισχυθεί το ΕΚΑΒ με μετακίνηση προσωπικού που προέρχεται κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και παραρτήματα που μπορούν να επιτρέψουν τη μετακίνηση προσωπικού, ώστε να διατηρείται η επιχειρησιακή τους δυνατότητα. Θα καλυφθεί σε 24ωρη βάση και η περιοχή της Κασσάνδρειας ενώ θα ενισχυθεί και το Παλαιοχώρι.

Ο κ. Παπαευσταθίου σημείωσε ότι υπάρχει σχεδιασμός για τη δημιουργία αυτόνομης μονάδας του ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική. "Έχουμε εισηγηθεί την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού που θα αφορά 40 με 45 άτομα", επισήμανε.

Πηγή: halkidikifocus.gr


Δείτε στο EKABNews

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου στην εκπομπή «7/100» της TV100, Βίντεο, 5/6/2021

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews