ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/21

Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία και στα συλλαλητήρια

 

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία

και στα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και η κ. Κεραμέως δεν κατάφεραν, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές τους, να «τρομοκρατήσουν» τους εργαζόμενους, μέσω της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο κόσμος της εργασίας τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα έδωσε και σήμερα – στην τρίτη κατά σειρά απεργιακή κινητοποίηση – μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στα συλλαλητήρια που οργανώθηκαν σε όλες τις πόλεις της χώρας, για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο για τα εργασιακά, που καταργεί κατακτήσεις των εργαζομένων, ενός ολόκληρου αιώνα.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις με το Παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνεται σήμερα, στις 18.00, στο Σύνταγμα από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ 

ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Πηγή: adedy.gr


Δείτε στο EKABNews

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα στο απογευματινό συλλαλητήριο της 16ης Ιουνίου
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews