ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/6/21

Γιατρός του Νοσοκομείου Κοζάνης έπαθε ανακοπή εν ώρα εφημερίας και ανετάχθη – Το ευχαριστήριο μήνυμα


Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Γιατρός του Νοσοκομείου Κοζάνης έπαθε ανακοπή εν ώρα εφημερίας και ανετάχθη από συναδέλφους του – Το ευχαριστήριο μήνυμα του γιατρού

kozanilife.gr

25/06/2021


Πολλές φορές οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, γιατροί και νοσηλευτές, βρίσκονται απέναντι στη λεπτή γραμμή του να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Κάποιες άλλες φορές μπορεί να βρεθούν οι ίδιοι στη θέση αυτή.

Η μάχη μεταξύ ζωής και θανάτου, είναι μια λεπτή γραμμή που κάποιες φορές, μπορεί να κερδίσει ο χρόνος την προσπάθεια. Αυτή τη φορά η προσπάθεια των γιατρών σε γρήγορο χρόνο, κέρδισε τη ζωή.

Ο Νεφρολόγος κ. Κοσμάς Πιπύρος της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, κατά τη διάρκεια της εφημερίας του την Δευτέρα 14 Ιουνίου, υπέστη ανακοπή και με την γρήγορη παρέμβαση των συναδέλφων γιατρών και νοσηλευτών, ο ίδιος  ανετάχθη και τον επανέφεραν στη ζωή.

Όπως αναφέρει η σύζυγος του, έγινε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια πέρα από τις δυνάμεις των γιατρών προκειμένου να τον κρατήσουν και να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο ίδιος θέλησε μέσα από το KOZANILIFE.GR να πει ένα θερμό ευχαριστώ στους συναδέλφους του που τον επανέφεραν στη ζωή.

«Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και τον Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, καθώς και στο ΕΚΑΒ, για την αμέριστη φροντίδα και βοήθεια για την αποκατάσταση της υγείας μου, όπως, και για το αμέριστο ενδιαφέρον κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου. 

Είναι τιμή μου να έχω τέτοιους συναδέλφους.

Κοσμάς Πιπύρος

Νεφρολόγος Μ.Τ.Ν. ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ»

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Πηγή: kozanilife.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews