ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/6/21

Από Αριστοτέλους Αμαλίας με ανοικτό εισιτήριο

 

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Από Αριστοτέλους Αμαλίας με ανοικτό εισιτήριο

healthreport.gr

 

Για που το ‘βαλε ο Βασίλης Κικίλιας μετά το υπουργείο Υγείας;

Μπορεί επισήμως η κυβέρνηση να …σφυρίζει αδιάφορα για τον μελλούμενο ανασχηματισμό, οι περισσότεροι όμως πολιτικοί παράγοντες της χώρας αναμένουν τις επόμενες εβδομάδες ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο ανασχηματισμός άλλωστε – όπως μεταφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr – θα σηματοδοτήσει τη νέα πραγματικότητα μετά το άνοιγμα της χώρας από τα περιοριστικά μέτρα του κορονοϊού.

Ένας ανασχηματισμός που θα δείξει όμως και το δρόμο για μεταρρυθμίσεις ειδικά στην Υγεία όπως ευθέως ανέλυσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τι λένε οι πληροφορίες για το υπουργείο Υγείας: «Ανασχηματισμός: Νέα σενάρια για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα – Όλες οι πληροφορίες και τα ονόματα στην Υγεία»

Ο Κικίλιας

Και βέβαια στα πηγαδάκια ακούγονται καθημερινά και νέα ονόματα για το ποιοι αναμένεται να αλλάξουν θέσεις και που θα μετακινηθούν ή αν θα μείνουν εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Και φυσικά τα βλέμματα στρέφονται στο υπουργείο Υγείας, που πρωταγωνίστησε σε όλη την πανδημία.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας λένε πηγές του HealthReport.gr, αναμένεται να αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο που κρίνεται σημαντικό για τη χώρα. Πολλοί μάλιστα εκτιμούν ότι θα μετακινηθεί από την οδό Αριστοτέλους όπου βρίσκεται το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αμαλίας στο υπουργείο Τουρισμού.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr, επιμένουν ότι θα είναι βαρύ όνομα το οποίο να μπορεί και να συγκρουστεί εάν χρειασθεί λόγω και των αλλαγών που έρχονται στην Υγεία. Λέγεται μάλιστα ότι κάποιος ετοιμάζεται ήδη...

Πηγή: healthreport.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews