ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/6/21

Αναβάλλονται οι εκλογές για τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

EKABNews


ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας αφού έλαβε υπόψη:…..

………..

1. έως 15…….

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την αναβολή της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.Β.δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των μόνιμων υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Παραρτημάτων και δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Παραρτημάτων, καθώς και των αναπληρωτών τους, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί για τις 23 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με την ως άνω (11)σχετική Τροποποίηση  Απόφασης-Προκήρυξης του Προέδρου του Ε.Κ.Α.Β.

 

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί σε όλες τις Διευθύνσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Παραρτημάτων και να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι που υπάγονται στην αρμοδιότητά τους. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δ.Σ. ΕΚΑΒ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

Σύνδεσμος προς το έγγραφο

Πηγή: ekab.gr


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews