ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/6/21

Ηνωμένο Βασίλειο: Το Ασθενοφόρο Υδρογόνου κερδίζει μερίδιο κρατικής χρηματοδότησης

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Ηνωμένο Βασίλειο, Το Ασθενοφόρο Υδρογόνου Κερδίζει Μερίδιο Κρατικής Χρηματοδότησης

emergency-live.com

 

Υδρο ασθενοφόρο υδρογόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο: τα νικηφόρα σχέδια στο διαγωνισμό έρευνας και ανάπτυξης του Τμήματος Μεταφορών, συμπεριλαμβανομένου ενός ασθενοφόρου μηδενικών εκπομπών με εξωτερικό υδροηλεκτρικό φάσμα, έχουν λάβει 20 εκατομμύρια £ σε κυβερνητική χρηματοδότηση

Το ασθενοφόρο με υδρογόνο, η διάσωση πρέπει επίσης να είναι πράσινη στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο γραμματέας μεταφορών Grant Shapps δήλωσε: «Πριν από τη μεγάλη σύνοδο κορυφής για το κλίμα COP26 φέτος, η επένδυση σε συναρπαστικά έργα όπως αυτά είναι το κλειδί για να καταστεί η μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα πιο ελκυστική για τους οδηγούς από ποτέ.

«Όχι μόνο θα μας προωθήσουν περαιτέρω προς τις φιλοδοξίες μας στο καθαρό μηδέν, αλλά θα βοηθήσουν επίσης να αξιοποιήσουν μερικά από τα λαμπρότερα ταλέντα στη βιομηχανία τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ενθαρρύνοντας τις επιχειρήσεις να γίνουν παγκόσμιοι ηγέτες στην καινοτομία και τη δημιουργία EV θέσεις εργασίας καθώς χτίζουμε καλύτερα. "

Η χρηματοδότηση, που χορηγήθηκε σε 62 έργα EV, στοχεύει να ξεκλειδώσει μερικά από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην ιδιοκτησία EV, παρέχοντας «πρωτοποριακές» λύσεις, λέει ο DfT.

Επίσης, ξεκίνησε ένα έργο για να βρει ένα εμβληματικό βρετανικό σχέδιο για δημόσια σημεία φόρτισης, το οποίο θα μπορούσε να δει τα σημεία φόρτισης μας να είναι τόσο αναγνωρίσιμα όσο ένα κόκκινο ταχυδρομικό κουτί ή μια μαύρη καμπίνα.

Ο σχεδιασμός που προκύπτει πρόκειται να παρουσιαστεί στην COP26 στη Γλασκόβη τον Νοέμβριο.

Ο Silviya Barrett, από την Campaign for Better Transport, δήλωσε: «Καινοτομίες όπως αυτές που ανακοινώθηκαν σήμερα μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση της ζήτησης και στην ανάπτυξη της βρετανικής παραγωγής σε αυτόν τον ζωτικό κλάδο.

«Σε συνδυασμό με μέτρα για τη βελτίωση του δικτύου δημόσιων μεταφορών και την ενθάρρυνση της χρήσης του, μπορούμε να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε πραγματικά τις εκπομπές άνθρακα, την ατμοσφαιρική ρύπανση και τη συμφόρηση και να προχωρούμε προς μια πιο πράσινη, δικαιότερη ανάκαμψη».

Προηγούμενη χρηματοδότηση έρευνας και ανάπτυξης από το Office for Zero Emission Vehicles (OZEV) υποστήριξε το πρώτο ηλιακό ηλεκτρικό προαύλιο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Braintree, Essex.

Πηγή: emergency-live.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews