ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/21

Λάρισα: Η «Αλυσίδα της Επιβίωσης» και το σήμα του ΕΚΑΒ διά χειρός της εικαστικού Μαρίας Κισκίνη

 

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Η «Αλυσίδα της Επιβίωσης» και το σήμα του ΕΚΑΒ διά χειρός της εικαστικού Μαρίας Κισκίνη (φωτό)

onlarissa.gr

8/6/2021

 

ΛΑΡΙΣΑ

Τις ευχαριστίες τους προς την εικαστικό Μαρία Κισκίνη, για την εικαστική της προσφορά προς το Κέντρο του ΕΚΑΒ απευθύνουν τα μέλη και η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική της προσφορά την πολύ δραστήρια – εικαστικό Μαρία Κισκίνη, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας να ζωγραφίσει, μετά από έγκριση της Διοίκησης δια του προέδρου κ. Νίκου Παπαευσταθίου και του διευθυντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κώστα Στάμνα, στην αίθουσα συνεδριάσεων την “Αλυσίδα Επιβίωσης” και το σήμα του ΕΚΑΒ».

Δείτε φωτό:

 


Πηγή: onlarissa.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews