ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/6/21

ΕΚΑΒ: Σεμινάριο για τη σταδιακή επιστροφή του ΕΣΥ στην κανονικότητα


Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

EKABNews


ΕΚΑΒ: Σεμινάριο για τη σταδιακή επιστροφή του ΕΣΥ στην κανονικότητα

protothema.gr

24/06/2021 15:41


Στόχος του σεμιναρίου είναι η συνέχιση της προσπάθειας για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας

Eκπαιδευτικό σεμινάριο της Γενικής Γραμματείας Υπηρεσιών Υγείας σε συνεργασία με το κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ πραγματοποιείται σήμερα στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ με την παρουσία των διοικητών της 1ης, 2ης & 7ης ΥΠΕ και τη συμμετοχή των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των νοσοκομείων, καθώς και του γενικού γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλου και προέδρου ΕΚΑΒ, κ. Νίκου Παπαευσταθίου.

Στόχος είναι η συνέχιση της προσπάθειας για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Προηγήθηκε αντίστοιχο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στη Β.Ελλάδα στις 22/6 για τους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της 3ης και 4ης ΥΠΕ, ενώ θα ακολουθήσει ανάλογο σεμινάριο να για τις διοικήσεις των νοσοκομείων της 5ης και 6ης ΥΠΕ την επόμενη εβδομάδα στα Ιωάννινα.

Πηγή: protothema.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews