ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/6/21

Σε Κοζάνη και Δ. Μακεδονία αύριο Τετάρτη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

 

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Σε Κοζάνη και Δ. Μακεδονία αύριο Τετάρτη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

e-ptolemeos.gr

15/06/2021

 

Στην Κοζάνη και τη Δ. Μακεδονία αναμένεται να βρίσκεται αύριο Τετάρτη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νικόλαος Παπαευσταθίου. Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ αναμένεται να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη και να επισκεφθεί δομές στην περιοχή, ενώ αναμένεται να συζητηθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα του ΕΚΑΒ αλλά και να υπάρξουν ανακοινώσεις για τη λειτουργία των δομών.

Μάλιστα σε αναρτησή του στα social media ο περιφερειάρχης αναφέρεται σε πρόσφατη επαφή με τον κ. Παπαευσταθίου, αναφέροντας:

«Εφ όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα του ΕΚΑΒ στη Δυτική Μακεδονία με τον πρόεδρο του κ. Παπαευσταθίου Νικόλαο. Σημαντικές πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν συνολικά τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών άμεσης βοήθειας στην Περιφέρεια μας».

Πηγή: e-ptolemeos.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews