ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/6/21

Ο ΠΑΟΚ το ΕΚΑΒ και οι απινιδωτές

 

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Ο ΠΑΟΚ το ΕΚΑΒ και οι απινιδωτές

inpaok.com

 

Ο Δικέφαλος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα

 

Όσα έγιναν στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και τις προσπάθειες των γιατρών για να τον επαναφέρουν έριξαν στο τραπέζι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Αυτό της παρουσίας απινιδωτή σε όλα τα γήπεδα.

Ο ΠΑΟΚ πάντως από την πλευρά του έχει μεριμνήσει για το εν λόγω θέμα.

Όπως ανέφερε το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πατρίδας απινιδωτές υπάρχουν τόσο στο στάδιο της Τούμπας, όσο και στο Παλατάκι, ενώ οι προπονητές όλων των τμημάτων, έχουν παρακολουθήσει εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ ενώ έχουν λάβει και τη σχετική πιστοποίηση.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε γίνει ημερίδα πρώτων βοηθειών με την ανακοίνωση να αναφέρει:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών σε Αθλητικούς Χώρους» τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 στο PAOK Sports Arena, η οποία διοργανώθηκε από τον ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του Α.Σ. ΠΑΟΚ, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη, το πώς να σώζουν μία ζωή, μαθαίνοντας τόσο ΚΑΡΠΑ όσο και τη χρήση απινιδωτή.

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί την εταιρία “Νοσοκόμα στο Σπίτι”, για τη συμβολή της στον εξοπλισμό του Γηπέδου της Τούμπας και του PAOK Sports Arena με απινιδωτές».

Πηγή: inpaok.com


Δείτε στο EKABNews

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά το ΕΚΑΒ, 3/4/2019

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews