ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/6/21

Το ευχαριστήριο του ΕΚΑΒ για τη δωρεά του κ. Κωτσιόπουλου της Isoplus

 

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Το ευχαριστήριο του ΕΚΑΒ για τη δωρεά του κ. Κωτσιόπουλου της Isoplus

kalimera-arkadia.gr

6/6/2021

Ο υπεύθυνος Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Νικόλαος Λεζές, σε ευχαριστήριο μήνυμά του, αναφέρει: "Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Isoplus κ. Γιώργο Κωτσιόπουλο για τη δωρεά μιας πολύτιμης συσκευής θωρακικών συμπιέσεων (E6 CPR της Amoul) στο ΕΚΑΒ Τρίπολης μοναδικής σε πανελλαδική εμβέλεια. Η κίνηση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας του κ. Γιώργου Κωτσιόπουλου τόσο για τον τόπο από τον οποίο έλκει την καταγωγή του όσο και για τους ανθρώπους του τόπου αυτού. Είθε η πράξη του αυτή να αποτελεί παράδειγμα για όλους μας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία προσφορά από τον συμπατριώτη μας Πρόεδρο της Isoplus κ. Γιώργο Κωτσιόπουλο στο ΕΚΑΒ Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)

 

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews