ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/21

Δ. Μπράτης στον Realfm 97,8: Το οκτάωρο καταργείται όπως καταργείται και η κυριακάτικη αργία

 

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

EKABNews


Μπράτης στον Realfm 97,8: Το οκτάωρο καταργείται όπως καταργείται και η κυριακάτικη αργία

enikos.gr

16/06/2021

 

"Η ΑΔΕΔΥ έγκαιρα, μόλις εστάλη το αίτημα από την ΟΛΜΕ για την εξαίρεση συναδέλφων από την απεργία, γιατί κατανοούμε την αγωνία και των μαθητών και των οικογενειών τους και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε και δεν θέλουμε να διασαλευτούν οι Πανελλήνιες. Η κ. Κεραμέως παρά το γεγονός ότι είχαμε τονίσει από το πρωί ότι εξαιρούμε τους εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται στις εξετάσεις, επέμεινε στην προσφυγή της και στο τέλος το δικαστήριο εξαίρεσε από την απεργία όσους είχαμε εξαιρέσει και εμείς" δήλωσε ο προεδρεύων της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Μπράτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Παρά τις όσες εκδοχές παρουσιάζει ο κ. Χατζηδάκης κατά καιρούς, δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν ότι δεν καταργεί το οκτάωρο" πρόσθεσε.

"Το οκτάωρο καταργείται όπως καταργείται και η κυριακάτικη αργία για ένα σωρό κλάδους και επιχειρήσεις" τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό: ΕΔΩ

Πηγή: enikos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews