ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/6/21

X. Zευκλής – Δήμαρχος Βοΐου: «Χαιρετίζουμε την εξαγγελία του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου για την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ που θα περιλαμβάνει ΕΤΙΚ, στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ασκίου»

 

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

EKABNews

 

Χ. Ζευκλής: “Χαιρετίζουμε την εξαγγελία του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου για την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ που θα περιλαμβάνει Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ), στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ασκίου”

kozan.gr

17/06/2021

 

Επίσκεψη του προέδρου ΕΚΑΒ κ Νίκου Παπαευσταθίου στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ασκίου και εξαγγελία της ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ και ΕΤΙΚ.

Χαιρετίζουμε την εξαγγελία του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου για την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ που θα περιλαμβάνει Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ), στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ασκίου.

Μια ακόμη αξιόλογη κτιριακή υποδομή πρόκειται να αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων του Βοϊου και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. Η αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος του Δήμου εξαρχής αποτελεί βασική πολιτική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Η Εγκατάσταση του τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή μας θα βοηθήσει στον καλύτερο συντονισμό και στην αποτελεσματικότερη παροχή της επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής φροντίδας στους συμπολίτες μας.

Το Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) θα είναι υπεύθυνο για τη σύνταξη σχεδίων καθώς και για την εφαρμογή τους σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών που προκύπτουν λόγω μαζικών καταστροφών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.

Ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό να υλοποιηθούν αυτές οι εξαγγελίες που αναβαθμίζουν σε μεγάλο βαθμό τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον Δήμο μας.

X. Zευκλής – Δήμαρχος Βοΐου

 

Πηγή: kozan.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews