ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/7/21

ΕΚΑΒ για Ίο: Έτσι έγινε η αεροδιακομιδή της 18χρονης που «έσβησε» στο νοσοκομείο Σύρου


Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021

EKABNews


ΕΚΑΒ για Ίο: Έτσι έγινε η αεροδιακομιδή της 18χρονης που «έσβησε» στο νοσοκομείο Σύρου

newsbomb.gr

28/07/2021 18:24


Διευκρινίσεις του ΕΚΑΒ για την αεροδιακομιδή της 18χρονης κοπέλας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Σύρου. Τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση της 18χρονης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Σύρου, πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ.

Στις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής απογειώθηκε ελικόπτερο από τη βάση αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στην Ελευσίνα, έχοντας δεχθεί αίτημα από το κέντρο Υγείας της Ίου. Ανάλογο αίτημα είχε υποβληθεί και στο λιμενικό για πλωτό μέσο ώστε να διακομίσει τη 18χρονη σε μεγαλύτερο υγειονομικό σχηματισμό, αλλά δεν ήταν εφικτό.

Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προσγειώθηκε στην Ίο στις 04:45 τα ξημερώματα της Κυριακής, με ιπτάμενο πλήρωμα, γιατρό και δυο διασώστες. Ο γιατρός προχώρησε αμέσως στη διασωλήνωση της 18χρονης, η οποία είχε παραληφθεί σε κωματώδη κατάσταση απο τον εφημερεύοντα γιατρό του Κέντρου Υγείας.

Η προσγείωση του ελικοπτέρου στη Σύρο έγινε περίπου δυο ώρες αργότερα, με τους υγειονομικούς του νοσοκομείου του νησιού να παραλαμβάνουν τη 18χρονη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας της Ίου. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επανέλθει.

Αντίθετα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο, μιας και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και εξέπνευσε.

Πηγή: newsbomb.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews