ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/7/21

Απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ 2 Ιουλίου 2021


Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

EKABNews

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., που συνεδρίασε στις 2 Ιουλίου 2021, στην Αθήνα, για το πρόγραμμα δράσης της Συνομοσπονδίας, στο επόμενο διάστημα,  αποφάσισε τα εξής:

  1. Εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και δηλώνει ότι θα απαντήσει με κάθε τρόπο και με απεργιακή μορφή, έτσι ώστε να μην ψηφιστεί από τη Βουλή. Την εξειδίκευση των κινητοποιήσεων θα την αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
  2. Τη στήριξη των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών, που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, ενάντια στο Νομοσχέδιο για την Παιδεία που κατέθεσε η Υπουργός Παιδείας
  3. Την οργάνωση συλλαλητηρίου το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ και τη στήριξη της κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ που γίνεται την προηγούμενη ημέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη, για τη Δημόσια Υγεία.

Για το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.     

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Μούσιος Απόστολος Κουσκουλής Γιώργος

Πηγή: adedy.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews