ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/7/21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ 3/7/2021

 

Σάββατο, 3Ιουλίου 2021

EKABNews

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β. ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : 03/07/2021

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1.ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΑΒ(Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.)

ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 30/06/2021 κατά την απογευματινή βάρδια δεχτήκαμε κλήση να συνδράμουμε σε επικείμενο τοκετό στην Βροντού Πιερίας.

Κατά την προσέγγιση του ασθενοφόρου στον τόπο του συμβάντος, το πλήρωμα δέχτηκε βίαιη επίθεση, από συγγενικό πρόσωπο, με συνέπεια να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα και να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των Διασωστών, που είχαν κληθεί να βοηθήσουν, προσφέροντας πρώτες βοήθειες στην επίτοκο.

Αποτέλεσμα της παραπάνω επίθεσης ήταν η αποχώρηση του ασθενοφόρου από το σημείο έως ότου εξασφαλίσουμε ασφαλή περιβάλλον για Διασώστες και ασθενή, με την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας την κατ’ επανάληψιν αγαστή και αψεγάδιαστη συνεργασία μας, η οποία βοήθησε να καταστεί δυνατή η παραλαβή της μητέρας και του άτυχου βρέφους ώστε να διακομιστούν άμεσα στο Γ.Ν.Κατερίνης.

Δεν θα πάψουμε να διατρανώνουμε πως μόνο καθυστέρηση στην ΑΜΕΣΗ επέμβασή μας μπορούν να επιφέρουν αυτές οι πρακτικές και κωλύματα στην εκτέλεση του καθήκοντος υπό το καθεστώς βίας, απειλής και χειροδικίας.

Με τιμή για το Δ.Σ.:

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ποικιλίδης Ιωάννης Βάιος Βασίλειος

 

 

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ 21 – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – Τ.Κ. 60100

ΤΗΛ:6951831101 - ΦΑΞ.:2351046767

E-mail:seepolympos@gmail.com - https://www.facebook.com/groups/seepolympos/


Δείτε στο EKABNews

Βροντού Πιερίας: Επιτέθηκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γιατί καθυστέρησε, 2/7/2021


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews