ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/7/21

Νέα επίθεση σε διασώστες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (4/7/2021)

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

EKABNews


Νέα επίθεση σε διασώστες του ΕΚΑΒ  κατά την διάρκεια της άσκησης καθηκόντων τους μέσα σε λίγες ημέρες. Μετά  τα συμβάντα στην Ηράκλεια Σερρών στις 28/6 και την Βροντού Πιερίας στις 30/6 είχαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3/7 επίθεση σε διασώστες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας κατά την επέμβαση τους σε τροχαίο ατύχημα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΑΒ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (4/7/2021)Επίθεση σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα

corfupress.com

4/7/2021


Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ κάνουν λόγο για απρόκλητη επίθεση που προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό.


Η ανακοίνωση

«Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η αναίτια και απρόκλητη επίθεση σε βάρος πληρώματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Κέρκυρας σε κλήση που δέχθηκε η υπηρεσία για παροχή βοήθειας σε αναφερόμενο τραυματισμό συνεπεία τροχαίου ατυχήματος ξημερώματα Σαββάτου 03/07.

Το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές και εκφράζει την πλήρη στήριξή του στις νομικές διαδικασίες που έχουν κινηθεί για την προστασία των συναδέλφων και την παραδειγματική τιμωρία τέτοιων συμπεριφορών».

Πηγή: corfupress.com


Δείτε στο EKABNews

Βροντού Πιερίας: Επιτέθηκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γιατί καθυστέρησε, 2/7/2021

Επίθεση από ρομά στην Ηράκλεια Σερρών δέχτηκε πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο μόλις είχε παραλάβει από καταυλισμό, 28/6/2021


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews