ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/7/21

Νάτσινα και ΕΚΑΒ έσωσαν 50χρόνη τρικαλινή που έπαθε ανακοπή!

 

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

Νάτσινα και ΕΚΑΒ έσωσαν 50χρόνη τρικαλινή που έπαθε ανακοπή!

trikalaola.gr

19/07/2021 5:28 ΜΜ

 

Από: Χριστόφορος Παπαθανασίου

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε γνωστή τρικαλινή το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της όταν ένιωσε αδιαθεσία και στην συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όλα αυτά έγιναν κάτι από το σπίτι της γιατρού και Περιφερειακής Σύμβουλου Τρικάλων Δήμητρας Νάτσινα και του συζύγου της επίσης υγειονομικός σύζυγος της Δημήτρη Παπανδρέου στην οδό Αριστοτέλους.

Με την αναστάτωση που προκλήθηκε από τους πολίτες αφού είδαν την γυναίκα να έχει υποστεί ανακοπή οι δυο τους κατέβηκαν στο δρόμο.  Αμέσως προσέτρεξαν σε βοήθεια και όπως διαπίστωσαν η γυναίκα δεν είχε σφυγμό! Χωρίς καθυστέρηση οι δυο τους έκαναν ΚΑΡΠΑ και μαλάξεις στην οδηγό και ευτυχώς απέκτησε ασθενή σφυγμό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ βοήθησαν στα μέγιστα, αφού με εξωτερικό απινιδωτή   έκαναν συνεχείς απινιδώσεις και έσωσαν την γυναίκα μέχρι να φτάσει στο γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

Πηγή: trikalaola.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews