ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/7/21

Σοβαρό Τροχαίο στην Άνδρο-Αεροδιακομιδές 7 τραυματιών από το ΕΚΑΒ και την ΠΑ, Βίντεο

 

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

Facebook Theodosis Sousoudis

25/07/2021

Πρωτοφανείς καταστάσεις σήμερα, ξημερώματα Κυριακής, στο νησί μας, με επτά παιδιά, λόγω σφοδρού τροχαίου, να διακομίζονται με τρία ελικόπτερα, ύστερα από μεγάλη μάχη στο Κ.Υ.

Εύχομαι και τα επτά παιδιά να γυρίσουν στα σπίτια τους γερά και δυνατά.

Τέτοιες στιγμές να μη ξαναζήσει κανείς, κανένας γονιός, κανένας τόπος.

Πολλά μπράβο σε εκείνους που απεγκλώβισαν τα παιδιά από τα συντρίμια των αυτοκινήτων, στό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου , στον ιδιώτη γιατρό που βρέθηκε εκεί και σε κατοίκους που βοήθησαν. Ευχαριστούμε για την βοήθειά τους, στη μεταφορά των τραυματιών εντός του Κ.Υ., τους αστυνομικούς από το Αστυνομικό τμήμα Άνδρου, που ευρίσκονταν στο Κ.Υ., υπηρεσιακά λόγω του τροχαίου.

Πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας, στο ΕΚΑΒ Ανδρου, που όλοι μαζί κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως και επιστημονικά δυνατόν, προκειμένου να σταθεροποιηθούν οι πολυτραυματίες και να μπορέσουν να διακομισθούν κάτω από σταθερές συνθήκες για την υγεία τους στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΕΚΑΒ, όπου με την βοήθεια του επειγοντολόγου ιατρού και του προσωπικού του σταθεροποιήθηκαν τα τρία βαρειά περιστατικά του συμβάντος και με τις τρεις συνεχόμενες πτήσεις των ελικοπτέρων διακομίσθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες όλοι οι πολυτραυματίες σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Ευχόμαστε με όλη μας την ψυχή, να γυρίσουν ΟΛΑ τα παιδιά σπίτια τους γερά και να μη ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις. Δείτε λιγότερα

Facebook Γάλλος Δημήτρης

Ιπτάμενο Πλήρωμα ΕΚΑβ

Ιατρός: Σπύρος Δημητρόπουλος

Διασώστες: Kostas Kostanasios

Xousos Giannis .

Όλα τα πληρώματα του Εκαβ Ανδρου

Γιατροί και νοσηλευτές του ΚΥ Άνδρου

Και φυσικά τα φτερά μας:

Ιπτάμενα Πληρώματα της Πολεμικής μας Αεροπορίας.


Σοβαρό τροχαίο στην Άνδρο–Αεροδιακομιδές 7 τραυματιών στην Αθήνα | Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 25/7/21

OPEN

25 Ιουλ 2021

 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews