ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/21

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε όλα τα οχήματα ΕΚΑΒ από την AUTOVISION

 

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε όλα τα οχήματα ΕΚΑΒ από την AUTOVISION

autotriti.gr

21/07/2021

 

Μια μικρή κίνηση από την AUTOVISION, γι' αυτούς που είναι πάντα σε κίνηση για όλους μας.

Η ΑUTOVISION, πάντα με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, προχωρά σε μια πράξη αλληλεγγύης, στηρίζοντας μια ομάδα «ηρώων» της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τα επόμενα 3 χρόνια, το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION θα παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ - ασθενοφόρα & μοτοσυκλέτες.

Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται για περισσότερο από έναν χρόνο, αξίζει να στηρίζουμε όπως μπορούμε εκείνους που δίνουν καθημερινό αγώνα για το καλό όλων μας.

Η ΑUTOVISION, το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ΕΚΑΒ στην καθημερινή μάχη με τον κορονοϊό, προχωρά σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης, διασφαλίζοντας παράλληλα πως τα

οχήματα θα κινούνται με ασφάλεια, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους μεταφερόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η AUTOVISION, προχωρά σε Ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Έχοντας πολύ ψηλά στις αξίες της τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η AUTOVISION αναπτύσσει διαρκώς δράσεις και πρωτοβουλίες που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το κοινωνικό έργο της AUTOVISION στο https://www.autovision.gr/etairiki-koinwniki-euthuni/

Πηγή: autotriti.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews