ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/7/21

Συνάντηση του Βουλευτή της ΝΔ Καρδίτσας Γ. Κωτσού με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου για την δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ Μουζάκι

 

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021

EKABNews


«Δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι»

karditsapress.gr

30/06/2021

 

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε ο Βουλευτής του Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Κύριο θέμα της συνάντησης των δύο αντρών ήταν το αίτημα  του Δήμου Μουζακίου σχετικά με τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι.

Ο κ. Κωτσός επισήμανε στον κ. Παπαευσταθίου την πολύ μεγάλη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή Μουζακίου και Αργιθέας να δημιουργηθεί τομέας ΕΚΑΒ καθώς πρόκειται για ένα ορεινό και απομακρυσμένο όγκο με γερασμένο πληθυσμό και με πολλές απαιτήσεις για διακομιδή.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ επικοινώνησε αμέσως με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλία κ. Σταμνά, που με τη σειρά του επιβεβαίωσε τα προλεχθέντα από το Βουλευτή και παράλληλα ενημέρωσε πως ο Δήμος Μουζακίου διαθέτει δωρεάν τον απαιτούμενο χώρο, όπως επίσης και την ύπαρξη του ανάλογου προσωπικού για τη στελέχωση του τομέα.

Ο κ. Παπαευσταθίου ζήτησε από τον κ. Σταμνά να του υποβάλλει άμεσα το αίτημα με θετική εισήγηση, ώστε να λάβει τη σχετική έγκριση από το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ και έτσι να γίνει πραγματικότητα η συγκρότηση του τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι.

«Θετική έκβαση είχε η συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ  αναφορικά με τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι.  Ο κ. Παπαευσταθίου πείστηκε για την αναγκαιότητα και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει άμεσα τη διαδικασία συγκρότησής του. Με εντυπωσίασε η αμεσότητα και η ταχύτητα παρέμβασης του Προέδρου και έτσι ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής Μουζακίου Αργιθέας παίρνει το δρόμο της υλοποίησης» δήλωσε ο Βουλευτής κ. Κωτσός αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Παπαευσταθίου.

Πηγή: karditsapress.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews