ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/21

Φλώρινα – Γ. Αντωνιάδης: Aναγκαιότητα ο διορισμός υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

EKABNews

Aναγκαιότητα ο διορισμός υπαλλήλων-οδηγών στο ΕΚΑΒ”λώρινα – Γ. Αντωνιάδης: “

ertnews.gr

21/07/2021 10:38 


Σύνταξη Θωμαή Αδάμου

Τα θέματα υγείας του νομού Φλώρινας, με κύριο θέμα τον διορισμό νέων μόνιμων υπαλλήλων-οδηγών στο ΕΚΑΒ Φλώρινας και ως τότε την τοποθέτηση επικουρικού προσωπικού για την εξυπηρέτηση των περιστατικών και την απρόσκοπτη λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας προς εξυπηρέτηση των πολιτών του νομού Φλώρινας, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης, “ο κ. Κοντοζαμάνης διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι υπάρχει συνεχής στήριξη των δομών υγείας στο νομό Φλώρινας και θα προχωρήσει άμεσα στην εξεύρεση πιστώσεων για τον διορισμό επικουρικών οδηγών μέχρι να καταστεί δυνατή η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού”.

Πηγή: ertnews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews