ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/7/21

Συνάντηση της Ράπτη με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

 

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

EKABNews


Συνάντηση της Ράπτη με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

thestival.gr

27/07/2021, 19:15

 

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στην Ελλάδα επί σειρά ετών, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νικόλαο Παπαευσταθίου και αποφάσισαν να συνεργαστούν, στο πλαίσιο της εθνικής και ευρωπαϊκής προσπάθειας για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Το ΕΚΑΒ στηρίζει τον αγώνα του Συμβουλίου της Ευρώπης και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ενέκρινε τα ακόλουθα:

  1. Διοργάνωση διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και τα παιδιά τους.
  2. Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού των Τομέων του ΕΚΑΒ.
  3. Φιλοξενία στο site του οργανισμού του ενημερωτικού υλικού του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των παιδιών από την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.
  4. Ανάρτηση αφισών ευαισθητοποίησης σε ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ.

Η Βουλευτής και Συντονίστρια της καμπάνιας ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νικόλαο Παπαευσταθίου και το Διοικητικό Συμβούλιο για την απόφασή τους να συμβάλλουν ουσιαστικά στην προστασία των παιδιών.

Πηγή: thestival.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews