ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/7/21

Φωτιές στην Αχαΐα: Σε μέγιστη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και ΕΚΑΒ με εντολή ΚικίλιαΤετάρτη, 27 Ιουλίου 2021

EKABNews


Φωτιές στην Αχαΐα: Σε μέγιστη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και ΕΚΑΒ με εντολή Κικίλια

cnn.gr

28/07/2021, 28:15

Σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας έθεσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, τις υγειονομικές δομές και ΕΚΑΒ στην Πάτρα, καθώς λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη κοντά σε κατοικημένες περιοχές, μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο δύο πυροσβέστες και μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας επικοινώνησε με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ/ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου και τους ζήτησε να θέσουν σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας όλες τις υγειονομικές δομές και το ΕΚΑΒ στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, εκτός από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου που εφημερεύει σήμερα, έχει τεθεί σε ετοιμότητα και το Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας στις ειδικότητες Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής.

Πηγή: cnn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews