ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/7/21

Σταθερή δύναμη στο ΕΚΑΒ το καλοκαίρι σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική


Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021

EKABNewsΣταθερή δύναμη στο ΕΚΑΒ το καλοκαίρι σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
makthes.gr
03/07/2021 08:00

Θεολόγος Ηλιού

Αδειούχοι συμπληρώνουν τα κενά για την αύξηση των διαθεσίμων οχημάτων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας
  
Με τις ίδιες δυνάμεις και τις ίδιες ελλείψεις θα διανύσουν και το φετινό καλοκαίρι οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Τα διαθέσιμα οχήματα είναι σε σταθερό αριθμό τα τελευταία χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής η κατάσταση παρουσιάζεται ελεγχόμενη.

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη καθημερινά υπάρχουν 23 ασθενοφόρα διαθέσιμα για να καλύψουν όλο τον νόμο και τα Σαββατοκύριακα 17, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόδρομο Δεβελόγλου. «Υπάρχουν και κάποια Κέντρα Υγείας που παρέχουν κάποιες ημέρες ασθενοφόρα, όπως των Διαβατών και στη Μάδυτο» συμπληρώνει. 

Στη Χαλκιδική, από τα 4-5 ασθενοφόρα που υπάρχουν τον χειμώνα, για το καλοκαίρι αυξήθηκαν στα 7-8 καθημερινά. «Πάντα βοηθάει και η Θεσσαλονίκη την Χαλκιδική. Συνολικά 35 αδειούχοι από τη Θεσσαλονίκη δουλεύουν το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος, για αυτό και υπάρχει δυνατότητα στελέχωσης περισσότερων ασθενοφόρων. Υπάρχουν εφεδρικά ασθενοφόρα στη Χαλκιδική αλλά κάποια μετακινούνται και από Θεσσαλονίκη» λέει ο κ. Δεβελόγλου.

«Προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλήματα» τονίζει ο κ. Δεβελόγλου «καθώς ακόμα δεν έχουν έρθει πολλοί τουρίστες. Πάντα βέβαια υπάρχουν δυσκολίες λόγω της ιδιομορφίας της Χαλκιδικής και των αποστάσεων». Στη Χαλκιδική μόνιμα υπάρχει από ένα ασθενοφόρο σε Πολυγύρο, Σάρτη, Κασσάνδρα, Μουδανιά, Άγιο Νικόλαο, Ουρανούπολη και Παλιοχώρι.


Πηγή: makthes..gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews