ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/7/21

Χίος: Τελικά δεν κατάλαβε τίποτα το Υπουργείο Υγείας

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

Τελικά δεν κατάλαβε τίποτα το Υπουργείο Υγείας

politischios.gr

19/07/2021 18:21

 

Ευθύνες στο ΕΚΑΒ ρίχνει το Υπ. Υγείας που τώρα λέει ότι δεν υποβλήθηκε ποτέ αίτημα για κάλυψη της θέσης του οδηγού ασθενοφόρου στην Αμανή

Το αλαλούμ που επικρατεί γύρω από το θέμα της πρόσληψης οδηγού ασθενοφόρου στην Αμανή, αναδεικνύει απαντητικό έγγραφο που απέστειλε το Υπ. Υγείας στον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Παντελή Βρουλή, σχετικά με το αίτημα που είχε υποβάλλει ο αντιπεριφερειάρχης για άμεση κάλυψη της κενής θέσης.

Ο ίδιος μιλώντας, στο διαδικτυακό podcast του politischios.gr, επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο αποδεικνύει ότι το Υπ. Υγείας δεν έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης αφού για το αίτημα κάλυψης της θέσης του οδηγού ασθενοφόρου στο Πολυδύναμο Ιατρείο της Βολισσού, ανταπαντά για άλλο αίτημα του τομέα ΕΚΑΒ Χίου από το 2020 για πρόσληψη διασωστών.

Συνεχίζει δε, επιρρίπτοντας ευθύνες στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, όπου ανήκει ο τομέας Χίου του ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι πέραν των 5 θέσεων Δ.Ε. πληρωμάτων με διάρκεια σύμβασης 24 μηνών, δεν έχει υπάρξει ουδέποτε άλλο αίτημα για επικουρικό προσωπικό.

Το συγκεκριμένο έγγραφο, εστάλη πριν από μερικές ημέρες και είναι ενδεικτικό των λόγων που ώθησαν σε παραίτηση τον δραστήριο πρόεδρο της Τ.Κ. Βολισσού Σωτήρη Παραδείση.

Αρχείο ήχου

Παντελής Βρουλής για οδηγό ασθενοφόρου Αμανής

 

Πηγή: politischios.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews