ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/7/21

Κύπρος-Ήρωες της πρώτης γραμμής: «Σε σένα που βρήκα να κλαις πίσω από το ασθενοφόρο»


Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021

EKABNews


Ήρωες της πρώτης γραμμής: «Σε σένα που βρήκα να κλαις πίσω από το ασθενοφόρο»

sigmalive.com

09.07.2021 21:40


Μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η υπεύθυνη της Υπηρεσίας ασθενοφόρων, Ράνια Κωνσταντίνου.

Τον τελευταίο σχεδόν ενάμιση χρόνο αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με τους επαγγελματίες υγείας να δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα.

Η υπεύθυνη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ράνια Κωνσταντίνου, με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και όσα βιώνουν το τελευταίο διάστημα.

Αυτούσια η ανάρτηση 

«Σε εσένα που βρήκα σήμερα να κλαις πίσω από την πόρτα του ασθενοφόρου για το κορίτσι που ξεψυχούσε στα χέρια σου και μόλις έσωσες....Σε εσένα στο Συντονιστικό Κέντρο που μου ζήτησες ένα ποτήρι νερό, για να μην εγκαταλείψεις έστω και για ένα λεπτό την θέση σου...Σε εσένα που ντρεπόμουν να σου ζητήσω να κάνεις πάλι διπλή βάρδια και μου απάντησες ιδρωμένος με τόση ευκολία το 'ναί'.. Έτσι κερδίζονται οι μάχες, με ανθρώπους σαν και εσάς...Και επειδή συνέχεια σας λέω για την φανέλα, αυτή την φορά θα σας πω Xίλια Ευχαριστώ και είναι λίγα πολύ λίγα για να ξεπλύνουν τον μόχθο σας...»

Πηγή: sigmalive.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews