ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/7/21

Κ. Μοχιανάκης: «Θεατές στον ύπνο του δικαίου»

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

Κ. Μοχιανάκης: “Θεατές στον ύπνο του δικαίου”

parakritika.gr

5/7/2021

 

Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω δυστυχώς για πολλοστή φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και μακάρι να είναι ο τελευταίος στον βωμό της ασφάλτου.

 

Και δεύτερο την οργή μου για πολλοστή φορά στα ΜΜΕ για την ακριβή άμεση και έγκυρη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ θυσιάζοντας και απαξιώνοντας ένα ολόκληρο κλάδο στον βωμό της άμεσης αλλά πρόχειρης ενημέρωσης.

Κανένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν παραβρέθηκε στο σημείο του συμβάντος Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας και Ιατρός του Κέντρου Υγείας κλήθηκαν να διεκπεραιώσουν το περιστατικό όπου και έγιναν τα προβλεπόμενα βάση του πρωτοκόλλου και φυσικά αν θα υπήρχε ανάγκη θα ερχόταν και συνδρομή από το ΕΚΑΒ στα πλαίσια της συνεργασίας μας.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το συγκεκριμένο Ασθενοφόρο του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας είναι ένα πεπαλαιωμένο ασθενοφόρο με αρκετά επιβαρυμένο παρελθόν όπου επανειλημμένα έχει θέματα αξιοπιστίας για την ασφάλεια των μεταφορών αρκεί να αναφέρω μόνο ένα , εξυπηρετεί τουριστική και παράλληλα δύσβατη περιοχή της ενδοχώρας χωρίς να διαθέτει το απλούστερο Air Condition απλά κλιματιστικό.

Φαντάζεστε να μεταφέρει περιστατικό με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν στο νησί μας με το οδικό δίκτυο που υπάρχει ανεξάρτητα το είδος του περιστατικού.

Πώς θα δουλέψει ο συνάδελφος πως θα ανταποκριθεί ο ιατρός και ποια θα είναι η επιβάρυνση του περιστατικού;

Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τον κάθε κλάδο να συνδράμουν όλοι στην εύρυθμη λειτουργία και συνεργασία αλλά και να τιμάμε την προσφορά του καθενός.

Δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε το δικαίωμα μας για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών για την προσφορά και το έργο των Κέντρων Υγείας των ιατρών και συναδέλφων.

Διασώστες Πληρώματα Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας και όχι ΕΚΑΒ!

Σας ευχαριστώ.

ΜΟΧΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ

Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου Κέντρου Υγείας Χάρακα

Μέλος Δ.Σ. του Πανελληνίου Σωματείου Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας

Πηγή: parakritika.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews