ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/7/21

Ερώτηση από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΎΣΗ για την Ενίσχυση των Δομών ΕΚΑΒ της Βόρειας Εύβοιας


Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021

EKABNewsΘΕΜΑ: «Ενίσχυση των Δομών “ΕΚΑΒ” της Βόρειας Εύβοιας»
Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με ενημέρωση από πολίτες της Βόρειας Εύβοιας και παρά το ότι παρήλθε ένα ολόκληρο έτος από την υποβληθείσα ερώτησή μας με αρ. πρωτ. 7496/18-6-2020 με θέμα: «Ενίσχυση των Δομών “ΕΚΑΒ” στην Βόρεια Εύβοια», η οποία, «ειρήσθω εν παρόδω», παραμένει αναπάντητη, συνεχίζεται να υφίσταται ζήτημα πολύωρη καθυστέρησης, όσον αφορά στη μετακίνηση ασθενοφόρων για διακομιδή ασθενών, ακόμη και επί τρεις ώρες, εντός ορίων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγ. Άννας.
Επανερχόμενοι στο ίδιο θέμα, σας υπενθυμίζουμε ότι, είχαμε αιτηθεί ενώπιόν σας την διατήρηση και ενίσχυση των υπαρχουσών υποδομών του “ΕΚΑΒ” στην Βόρεια Εύβοια και την αύξηση των ιατρών και νοσηλευτών του, ώστε να καλύπτεται η περιοχή στον ιατρονοσηλευτικό τομέα, ιδιαίτερα, όταν υπάρχει αύξηση προσέλευσης τουριστών σε χωριά-κωμοπόλεις της ευρύτερης περιοχής, κατά την θερινή περίοδο.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση των Δομών του «ΕΚΑΒ» της Βόρειας Εύβοιας, ειδικά στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, από την άποψη της επάρκειας στελέχωσης και της επάρκειας ασθενοφόρων οχημάτων;
2. Προτίθεσθε να δημιουργήσετε νέο τομέα «ΕΚΑΒ» στο μέσο του Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης - Αγίας Άννας;
Ο ερωτών Βουλευτής
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews