ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/7/21

«Πονοκέφαλος» για το ΕΚΑΒ Κρήτης η μεταφορά ατόμων στα ξενοδοχεία καραντίνας

Τρίτη,6 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

"Πονοκέφαλος" για το ΕΚΑΒ Κρήτης η μεταφορά ατόμων στα ξενοδοχεία καραντίνας

ekriti.gr

6/7/2021

 

Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στην Κρήτη η μεταφορά περιστατικών covid σε ξενοδοχεία καραντίνας.

Όπως σημείωσε στο ekriti διασώστης, το ΕΚΑΒ εξακολουθεί και μεταφέρει τουρίστες που έρχονται στην Κρήτη και στη συνέχεια νοσούν, ενώ κανονικά αυτό θα έπρεπε να το κάνει η Περιφέρεια.

"Είναι δυνατόν στο Ρέθυμνο να υπάρχουν τόσο λίγα ασθενοφόρα και να μας αναγκάζουν να μεταφέρουμε τουρίστες σε ξενοδοχεία καραντίνας στη Χερσόνησο; διερωτάται εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ και συμπληρώνει: Σκεφτείτε στο ενδιάμεσο να γίνει κάποιο σοβαρό περιστατικό., Το ασθενοφόρο που θα πρέπει να πάει από το Ρέθυμνο στη Χερσόνησο και να γυρίσει πίσω, θα κάνει περισσότερο από 2 ώρες".

Ομολογουμένως, η μεταφορά περιστατικών covid στα ξενοδοχεία καραντίνας αποτελεί πονοκέφαλο για το ΕΚΑΒ που βρίσκεται έρμαιο των πρακτικών της πολιτείας.

Πηγή: ekriti.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews